EKONOMIASSISTENT, HALVTID

EKONOMIASSISTENT, HALVTID

Vi söker nu en ekonomiassistent (50% = halvtid) till vår Ekonomiavdelning på Nitator Stainless Steel AB. I rollen som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen med registrering / kontering av leverantörsfakturor samt avprickning av kund- och leverantörsbetalningar. Övriga arbetsuppgifter är bland annat redovisning av kortfaktura, kontoavstämningar, växeln och posthantering.

Din profil

Vi söker dig som studerat ekonomi på gymnasial nivå och har ett par års erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Du ska ha lätt för siffror och vara detaljorienterad men samtidigt ha koll på helheten. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda samtidigt som du värdesätter en god kontakt med dina kollegor och bidrar till att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Det är meriterande om du har tidigare arbetat i Jeeves och Readsoft.

Anställningsomfattningen är halvtid och tjänstgöringsort är på kontoret i Helsingborg.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Om oss

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika rostfria lösningar inte bara till bassänger och pooler utan även inom livsmedels- och kärnkraftsindustrin.

Kännetecknande för Nitator  är att vi har en utvecklad problemlösningsförmåga, innovativa idéer, ett stort kunskapsregister och lång samlad erfarenhet inom alla våra kompetensområden. Detta i kombination med en modern komplett tillverkningsanläggning på 7000 m2 gör oss till en av Skandinaviens ledande tillverkare av högt förädlade produkter i rostfritt.

 

Skicka din ansökan till:

Kontaktperson: Jan-Olof Larsson

Telefon: 042-4534879

Epost: jan-olof.larsson@nitatorstainless.se