MONTÖR TILL NITATOR STAINLESS STEEL

MONTÖR TILL NITATOR STAINLESS STEEL

Vill du arbeta med unika rostfria lösningar? Bli en av oss på Nitator Stainless Steel!
Nitator växer och till vår produktion av unika rostfria lösningar för bl a livsmedelsindustrin söker vi montörer. Du blir en del av teamet som monterar våra legoprodukter efter ritning men även monterar på plats ute hos kund, både i Sverige och andra länder. Största delen av monteringen är av industrifrysar.
Dina kvalifikationer:
– Ritningsläsning. Allt som monteras görs efter ritning varför du måste ha goda kunskaper i att läsa ritningar.
– Tidigare erfarenhet från verkstadsarbete.
– Svenska i tal och skrift.
– Du kan prata engelska.
– Körkort B.
Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av montering och det är meriterande, men inget krav, att du har erfarenhet från att jobba utomlands eller på site.
Din profil:
Arbetet är fritt varför det krävs att du är drivande och kan sköta dig själv. Vi arbetar enligt ISO-standard så du behöver också vara noggrann i ditt arbete.
Vår verksamhet präglas av mångfald och vi ser det därför extra viktigt att du kan ta alla slags människor, skapa goda relationer och vara en god teammedlem, sympatisk och vänlig. Ute på jobb blir det extra viktigt att du kan samarbeta och ha god servicekänsla.
Vi ser att du har en bakgrund från någon yrkesskola och erfarenhet från verkstadsarbetet. Det finns även möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom montering, att lära på plats.

Anställningsformen är tillsvidare dagtidsarbete.

Ansökan görs till stefan.nickol@nitatorstainless.se