Design utveckling

Vi hjälper dig med hela processen från koncept till funktionstestad och dokumenterad produkt. Våra projektledare har många års erfarenhet av produktutveckling och projektledning samt enkla och komplexa applikationsprojekt.

Komplet tillverkning

Vi har en av de största verkstäderna i Sverige, som bara arbetar i rostfritt stål. Vår tillverkning av metallplåt innehåller vattenstråle och laserskärning, böjning och rullande, kvalificerad licenssvetsning enligt ISO 3834-2 och EN 287-2, samt en mängd ytbehandlingar.

Montering och testning

Små eller stora enheter spelar ingen roll - vårt monteringslag kan utföra mekanisk, elektrisk och pneumatisk montering av alla storlekar. Vi utför prototyptest, pilotprojekt och FAT. Du kommer att få en nyckelfärdig produkt, testad och CE-märkt, inklusive dokumentation.

Möt vårt företag

Nitator Stainless Steel AB är ett familjeägt företag, grundat i 1920. Vi konstruerar, tillverkar, monterar och provar utrustning enligt våra kunders krav. Allt i rostfritt stål.

Vi är belägna i Helsingborg - strategiskt placerade i södra Sverige, med utmärkt kommunikation för svenska och internationella besökare, mindre än 1 timme från Köpenhamns internationella flygplats.

Vår anläggning är en av de största i världen för design och tillverkning
av kryogenfrysare, med spetskompetens inom kryogen applikationer.

Våra klienter

Livsmedelsindustriapplikationer

Rostfritt stål pooler

Kärnteknisk utrustning

Vårt engagemang

PASSION - Vi är engagerade, bestämda och dedikerade. Med en positiv attityd driver vi vår utveckling framåt och hittar lösningar.

PERSONER - Vi strävar efter att skapa en engagerande arbetsmiljö som är etisk, mångsidig och inkluderande.

RESULTAT - Genom att ta initiativet uppnår vi de mål som skapar värde för kunden. Vi skapar det bästa värdet för alla parter genom samarbete och deltagande.

99

År i branschen

500

ton rostfritt stål per år

7500

m2 produktionsområde

100

Procentandel